Diensten

Larcom biedt diverse diensten aan waar u als organisatie gebruik van kunt maken. Hieronder hebben wij op hoofdlijnen aangegeven welke diensten wij aanbieden.

 


Detachering

Heeft u personeel nodig? Dan bent u bij Larcom aan het juiste adres. Wij helpen u aan de juiste persoon op de juiste plek. Wij werken snel, resultaatgericht en met terzake kundig en gemotiveerd personeel. Interesse? Neem contact met ons op

Groepsdetachering | Begeleid werken

 


Montage & Assemblage

Flexibiliteit in productie kunt u gewoon inkopen

U kunt Larcom inschakelen voor het samenstellen, assembleren en monteren van zeer uiteenlopende producten. U kunt de hele productie of delen daarvan uitbesteden. Vooral wanneer montage en assemblage meer aandacht vraagt. Het gehele traject van ingangscontrole, verpakken, opslaan en het verzendklaar maken kunt u met een gerust hart aan ons over laten. 

 


Verpakken

Heeft u producten die handmatig verpakt moeten worden? Ook als het product kwetsbaar is of afwijkt van de standaard. Want alleen Larcom kan vrijwel direct de benodigde ruimte vrijmaken en daarbij snel beschikken over het fijnste en beste gereedschap voor verpakkingswerk; namelijk mensenhanden.

Maar we doen méér. Zo kunnen wij de verpakkingsmaterialen voor u inkopen en de logistieke rompslomp van opslag en transport van u overnemen. 

 


Groentechniek

Larcom Groentechniek biedt vele diensten op het gebied van groenonderhoud. Onze dienstverlening is veelomvattend en gaat verder dan alleen groenvoorziening. Wij werken voor gemeenten, bedrijven en instellingen, sportverenigingen, organisaties voor bos- en landschapbeheer en ondernemers in de recreatievoorziening. Onze jarenlage ervaring staat garant voor kwaliteit. Bij ons is uw groen in goede handen!

Groenonderhoud| Ontwerp en aanleg | Bungalow- en recreatieparken | Bos en Landschap | Campings- en sportterreinen

 


OVB Vervoer

Als het om het vervoeren van mensen gaat brengt het OVB vraag en aanbod bij elkaar. Voor overheden, instellingen, bedrijven en andere opdrachtgevers contracteren wij professionele vervoerders om mensen op een verantwoorde manier van A naar B te brengen.

Voor de onderstaande gemeenten coordineren wij het leerlingenvervoer:

Hardenberg Ommen Twenterand Wierden Urk Kampen Dalfsen Zwartewaterland Steenwijkerland  Staphorst Dronten Noordoostpolder     

 


Test- en training

Employability: totaalpakket voor overheid en bedrijfsleven

Op het gebied van onderzoek en training van arbeidsmogelijkheden biedt het TTA een totaalpakket. Testen, trainen, onderzoeken en opdoen van ervaring gebeurt hier onder één deskundig dak. De Test en Trainings Afdeling levert haar diensten aan tal van overheidsinstellingen en bedrijven.


De programma's die worden aangeboden zijn geheel gericht op het individu. Kandidaten worden begeleid door een multidisciplinair team, waaronder een psycholoog en een arbeidskundige. Hierdoor ontstaat een geïntegreerd beeld van de kandidaat en zijn arbeids- en of studiemogelijkheden.


Test- en trainingsfaciliteiten | Onderzoek | Wanneer het TTA inschakelen?

We leggen de lat het liefst iets hoger!

Meer produceren met minder mensen. Een visie die inmiddels zijn grenzen aan het bereiken is. Hoe ver moet je gaan voor nog meer efficiency? India, China.... wij denken Ommen. . lees meer
Wij vinden altijd een verrassende oplossing!

Van afstand naar Bijdrage

2017 is voor Larcom in meerdere opzichten een succesvol jaar geweest. Naast dat we voor het 11 jaar op rij een positief financieel resultaat hebben geboekt, zijn ook flinke stappen gezet om van Larcom een leer/werkbedrijf te maken. lees meer