Stuks werk uitbesteden?

Dan bent u bij Larcom nog steeds aan het juiste adres. Naast het vinden van efficiente oplossingen voor uw productieproces kunt u ons nog steeds inschakelen voor diverse werkzaamheden. Bijvoorbeeld voor:

Montage & Assemblage

Flexibiliteit in productie kunt u bij ons gewoon inkopen

Een specialiteit van montagebedrijf Larcom is het samenstellen, assembleren en monteren van zeer uiteenlopende producten . Uw hele productie of delen daarvan kunt u uitbesteden aan onze vakbekwame medewerkers. Vooral wanneer montage en assemblage meer aandacht vraagt.

Of het nu gaat om fietsen, koffiezetapparaten of verlichtingsarmaturen, het vakmanschap van onze medewerkers staat garant voor werk dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet! Het gehele traject van ingangscontrole, verpakken, opslaan en het verzendklaar maken kunt u met een gerust hart aan ons over laten. Omdat wij ons productieproces exact op onze klanten afstemmen zijn wij in staat om grote aantallen kostenefficiënt en snel te verwerken.

 

Verpakken

Wij verpakken snel en goed

Heeft u producten die handmatig verpakt moeten worden? Dan bent u bij Larcom aan het juiste adres. Ook als het product kwetsbaar is of afwijkt van de standaard. Want alleen Larcom kan vrijwel direct de benodigde ruimte vrijmaken en daarbij snel beschikken over het fijnste en beste gereedschap voor verpakkingswerk; mensenhanden. Maar we doen méér. Zo kunnen wij de verpakkingsmaterialen voor u inkopen en de logistieke rompslomp van opslag en transport van u overnemen. Uiteraard met de juiste procedures voor een gewaarborgde kwaliteit. Of het nu om grote of kleine hoeveelheden gaat, wij verpakken het graag, snel en goed.

Wij vinden altijd een verrassende oplossing!

Slimmer werken begint bij Larcom. Met Larcom haalt u meer in huis dan een organisatie waar u productiewerk kunt uitbesteden. Larcom kijkt naar slimmere, creatievere en innovatievere oplossingen. lees meer
We steken graag onze nek uit.

Van afstand naar Bijdrage

2017 is voor Larcom in meerdere opzichten een succesvol jaar geweest. Naast dat we voor het 11 jaar op rij een positief financieel resultaat hebben geboekt, zijn ook flinke stappen gezet om van Larcom een leer/werkbedrijf te maken. lees meer