Stuks werk uitbesteden?

Dan bent u bij Larcom nog steeds aan het juiste adres. Naast het vinden van efficiente oplossingen voor uw productieproces kunt u ons nog steeds inschakelen voor diverse werkzaamheden. Bijvoorbeeld voor:

Montage & Assemblage

Flexibiliteit in productie kunt u bij ons gewoon inkopen

Een specialiteit van montagebedrijf Larcom is het samenstellen, assembleren en monteren van zeer uiteenlopende producten . Uw hele productie of delen daarvan kunt u uitbesteden aan onze vakbekwame medewerkers. Vooral wanneer montage en assemblage meer aandacht vraagt.

Of het nu gaat om fietsen, koffiezetapparaten of verlichtingsarmaturen, het vakmanschap van onze medewerkers staat garant voor werk dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet! Het gehele traject van ingangscontrole, verpakken, opslaan en het verzendklaar maken kunt u met een gerust hart aan ons over laten. Omdat wij ons productieproces exact op onze klanten afstemmen zijn wij in staat om grote aantallen kostenefficiënt en snel te verwerken.

 

Verpakken

Wij verpakken snel en goed

Heeft u producten die handmatig verpakt moeten worden? Dan bent u bij Larcom aan het juiste adres. Ook als het product kwetsbaar is of afwijkt van de standaard. Want alleen Larcom kan vrijwel direct de benodigde ruimte vrijmaken en daarbij snel beschikken over het fijnste en beste gereedschap voor verpakkingswerk; mensenhanden. Maar we doen méér. Zo kunnen wij de verpakkingsmaterialen voor u inkopen en de logistieke rompslomp van opslag en transport van u overnemen. Uiteraard met de juiste procedures voor een gewaarborgde kwaliteit. Of het nu om grote of kleine hoeveelheden gaat, wij verpakken het graag, snel en goed.

Wij zorgen dat het gesmeerd loopt.

Bij beweging zit niemand op wrijving te wachten. Wrijving is weerstand. En weerstand staat tegenover productiviteit en efficiency. Wie vooruit wil komen zorgt er voor dat de weerstand zo klein mogelijk is. lees meer
Cursus Alfabetisering / Laaggeletterdheid

Veel belangstelling voor de eerste open bedrijvendag Ommen

Ommen - Ommen kent vele verschillende bedrijven die prachtige producten maken en vele diensten leveren. Op zaterdag 13 oktober openen vele van deze bedrijven in Ommen hun deuren tijdens de eerste Open Bedrijvendag Ommen. ‘De Open Bedrijvendag biedt een unieke kans voor de inwoners van Ommen om eens een kijkje achter de schermen te nemen bij de Ommer bedrijven’, vertelt Aline Hofstee namens de organiserende ondernemersvereniging OVO. ‘Zie wat er allemaal gebeurt, welke zaken er ontwikkeld worden, hoe het eraan toe gaat in de keuken van een hotel, hoe een productieproces werkt en wat er bijvoorbeeld bij Larcom zoal gebeurt!’ lees meer